Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Magyar Vöröskereszt   Keresőszolgálat   Véradó Adatbázis   Véradásszervezés   Megyei Szervezetek   Magyar Ifjúsági Vöröskereszt

Hírek, közlemények Paprikás krumpli az egészséges életmód színeiben


Paprikás krumpli az egészséges életmód színeiben

E-mail Nyomtatás PDF

Az utolsó nyári szombaton, 2014. augusztus 30-án szervezte meg immár ötödik alkalommal Családi Napját a Magyar Vöröskereszt Szigetszentmiklósi Alapszervezete a Közösen Városunkért Egyesület és a Szövetség Szigetszentmiklósért Egyesület segítségével a helyi Kéktó szabadidő parkban. A diákok részére szervezett főzőversenyt gazdag egészségügyi, sport és kulturális program kísérte. A rendezvény a Családi Lap támogatásával, a Közösségfejlesztési Alaprész (KÖFE-2014/1) pályázati segítségével valósult meg.

Az igazi indiánnyári időben 22 gyermekcsapat mérte össze paprikás krumpli főzőtudását, s a rotyogó bográcsok mellett változatos programokat, bemutatókat tekinthettek meg kicsik és nagyok egyaránt. A hagyományos, majálist idéző műsorelemeket – ügyességi vetélkedőket, ének- és tánccsoportok produkcióját – mozgalmi elemekkel egészítették ki szervezők. Így az egész napos, ingyenes rendezvényre látogatók elsősegély bemutatóval, újraélesztés oktatással is megismerkedhettek a kortárssegítőktől.

„Külön öröm volt a szervezőknek, hogy a nyári, balatonlellei vöröskeresztes tábor önkéntesei és táborlakói is részt vettek a rendezvényen. Igazi kis csapat kovácsolódik Szigetszentmiklóson, akik remélhetőleg sok éven keresztül aktív segítői lesznek a szervezetnek.”- nyilatkozza Fodor Antalné dr., a Magyar Vöröskereszt Pest Megyei Szervezetének elnöke.

A program szervezéséből nem csak a Magyar Ifjúsági Vöröskereszt fiatal önkéntesei, a helyi Bíró Lajos Általános Iskola bázisiskolásai, de a szigetszentmiklósi Kardos István Általános Iskola és Közgazdasági Szakközépiskola iskolai közösségi szolgálatot teljesítő diákjai is kivették a részüket. Az elmúlt években egyre erősebben és szorosabban kapcsolódik össze a legnagyobb humanitárius szervezet mozgalmi munkája a szigetszentmiklósi oktatási intézmények tevékenységével, amely nagyban hozzájárul a Henry Dunant eszméit követő segélyszervezet helyi önkéntes utánpótlásához.

További képek: Galéria

 

 

Kövess a Facebookon

Kapcsolódó kép

A MagNet Bank a Magyar Vöröskereszt Pest Megyei Szervezetének Támogatója

IT-Nav Hungary - Webmail
http://www.veradas.hu - Adjon vért Ön is!

Közösségi oldalak


2021 április 2021  Május
Va Ke Sz Cs Sz
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30

Látogatottság 2010.12.07. óta

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa204
mod_vvisit_counterTegnap5396
mod_vvisit_counterA hónapban51482
mod_vvisit_counterÖsszesen6235313