Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Magyar Vöröskereszt   Keresőszolgálat   Véradó Adatbázis   Véradásszervezés   Megyei Szervezetek   Magyar Ifjúsági Vöröskereszt

Hírek, közlemények Egészségnap Nyáregyháza közösségéért


Egészségnap Nyáregyháza közösségéért

E-mail Nyomtatás PDF

Szűrések, aktív kerekesszék, brei írás, fejegér, újraélesztési bemutató, szimulációs szemüveges akadálypálya, mozgásjavító sportágak és véradás. Csak néhány azok közül a lehetőségek közül, melyeket a szeptemberi „Bíbor, bársony, vendégség, jobb egy napi egészség” rendezvényen próbáltak ki az érdeklődők. A nyáregyházi esemény a Magyar Vöröskereszt és a Családi Lap Közösségfejlesztési Alaprész programja támogatásával valósult meg.

Egyhetes elő- és felkészülő gyermektábor előzte meg az egészség- és szűrőnapot a nagyközség orvosai, pedagógusai és vöröskeresztes tagjai közreműködésével. A 5. Nyáregyháza Fesztivál részeként megvalósuló rendezvény a témahét záróeseménye volt. A szűrővizsgálatok mellett a Fogyatékos Személyek Esélyegyenlőségért Közhasznú Nonprofit Kft. segítségével különleges technikai- és gyógyászati segédeszközök használatába nyertek bepillantást a látogatók, a Monori Rendőrkapitányság pedig megmutatta, miért is fontos az ujjlenyomat vétel és a drogprevenció. Akik megéheztek, azok sem maradtak harapnivaló nélkül: a helyi termékekből készült saláta- és gyümölcsbárban házi, vitamindús finomságok és receptek várták a vendégeket.

„Jövőre is szeretnénk folytatni ezt a remek kezdeményezést. A helyiek biztosítottak bennünket arról, hogy a település anyagilag, a lakosság pedig önzetlen munkájával fogja támogatni a jövő évi egészségnapot.” – írja beszámolójában Hídvégi Balázs, területi vezető.

A fesztivál egészségrendezvényére nem csak helyiek látogattak el, de a környező településekről és az ország több pontjából is érkeztek érdeklődők. A sikeres rendezvényhez a pályázati forrás mellett Nyáregyháza Nagyközség Önkormányzata is anyagi támogatást nyújtott.

További képek a Galériában.

Módosítás: ( 2015. október 13. kedd, 11:57 )  

Kövess a Facebookon

Kapcsolódó kép

A MagNet Bank a Magyar Vöröskereszt Pest Megyei Szervezetének Támogatója

IT-Nav Hungary - Webmail
http://www.veradas.hu - Adjon vért Ön is!

Közösségi oldalak


2020 Augusztus 2020  Szeptember
Va Ke Sz Cs Sz
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31

Látogatottság 2010.12.07. óta

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa1598
mod_vvisit_counterTegnap5740
mod_vvisit_counterA hónapban51852
mod_vvisit_counterÖsszesen5432429