Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Magyar Vöröskereszt   Keresőszolgálat   Véradó Adatbázis   Véradásszervezés   Megyei Szervezetek   Magyar Ifjúsági Vöröskereszt

Katasztrófa készenlét és Segítségnyújtás Hírek Illetéktelenek gyűjtenek a Magyar Vöröskereszt nevében


Illetéktelenek gyűjtenek a Magyar Vöröskereszt nevében

E-mail Nyomtatás PDF

Csalók gyűjtenek a Magyar Vöröskereszt nevében. Három honlapon: http://www.Voroskereszt.Com, http://www.HungarianRedcross.Com, http://www.MagyarVoroskereszt.Com a szervezet nevével visszaélve gyűjtenek a vörösiszap-katasztrófa károsultjai számára. A Magyar Vöröskereszt ezúton szeretné felhívni mindenki figyelmét, hogy csak a saját honlapján a www.voroskereszt.hu oldalon szereplő információk a valósak. A szervezet az ügyben megtette a megfelelő jogi lépéseket.

 

 

Az interneten keringő üzenetben a következő szerepel:

„A HN (HungarianNetwork.Com) nemzetkozi magyar-halo tagjai, valamint egyeb tamogatok es joszandeku csatlakozok szervezeseben gyujtest szervezunk a Magyarorszagi "voros-iszap" katasztrofa aldozatainak megsegitsegere. Megkernenk minden joszandeku adakozot es szponzort, koztuk elsodlegesen a kulfoldi-magyar szarmazasu es/vagy kulfoldon elo magyar hazafiakat, hogy onzetlen hozzajarulasaikat mielobb juttassak el a Nemzetkozi Magyar Voroskereszt cimere a kovetkezo web oldalak barmelyiken:

http://www.Voroskereszt.Com

http://www.HungarianRedcross.Com

http://www.MagyarVoroskereszt.Com

A honlapra erve a harom cimeres jel talalhato (Piros-Feher-Zold tonussal), melyeken kattintva EUROBAN, US DOLLARBAN es FORINTBAN nyujthatok be adomanyok bank vagy hitelkartya segitsegevel.  A honlapon az "ABOUT" es "PROGRAMS" menupontokon szinten benyujthatok az adomanyok egy biztonsagos online befizetesi modon a legnagyobb es legismertebb online fizetesi es tamogatasi rendszeren keresztul, a PAYPAL segitsegevel.

Fontos informacio, hogy a szervezokhoz nem jut el es a rendszereinken nem is megy keresztul semmilyen fontos hitel/bank kartya informacio, melyek teljes egeszeben az eBAY tulajdonaban allo PAYPAL biztonsagos online szolgaltatasan at vannak futtatva.

Mindenkinek elore is koszonjuk az onzetlen hozzajarulasat!

Udvozlettel:

Magyar Halo - http://www.HungarianNetwork.com

Nemzetkozi Magyar Televizio - http://www.HungarianTv.Com

Nemzetkozi Magyar Radio - http://www.HungarianRadio.Com

Gavrilette.Com - Online Broadcast & Digital Services

... es meg sokan masok.

A fo szponzorok mellett a jelentos adomanyokkal hozzajarulo maganszemelyeket kulon is megemlitjuk tamogatasi leveleinkben es egyeb, a temaval kapcsolatos tovabbi hirekben es musorokban!

Nemzetkozi Magyar Voroskereszt

SEGITS HOGY SEGITHESSUNK!

http://www.Voroskereszt.Com

http://www.HungarianRedcross.Com

 

A Magyar Vöröskereszt ezúton szeretné felhívni mindenki figyelmét, hogy csak a saját oldalán a www.voroskereszt.hu-n szereplő információk valósak! A Magyar Vöröskereszt országos gyűjtést csak a K&H Bank 10405004-00026547-00000000 számlaszámán, illetve a minden hálózatból elérhető 1749-es segélyvonalon indított a vörösiszap-katasztrófa károsultjai számára. Az interneten keringő levélben és az illegális honlapon szereplő, a Magyar Vöröskeresztre hivatkozó gyűjtés keretében utalt adományok nem a szervezethez és a károsultakhoz jutnak el! A levélben a Magyar Vöröskereszt neve és emblémája mellett a Magyar Televízió és a Magyar Rádió nevével is visszaélnek az illegális site készítői. A két médiumot szervezetünk már értesítette.

Módosítás: ( 2010. november 02. kedd, 19:45 )  

Kövess a Facebookon

Kapcsolódó kép

A MagNet Bank a Magyar Vöröskereszt Pest Megyei Szervezetének Támogatója

IT-Nav Hungary - Webmail
http://www.veradas.hu - Adjon vért Ön is!

Közösségi oldalak


2019  Március 2019 április 2019  Május
Va Ke Sz Cs Sz
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30

Látogatottság 2010.12.07. óta

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa6452
mod_vvisit_counterTegnap7499
mod_vvisit_counterA hónapban159320
mod_vvisit_counterÖsszesen15935940