Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Magyar Vöröskereszt   Keresőszolgálat   Véradó Adatbázis   Véradásszervezés   Megyei Szervezetek   Magyar Ifjúsági Vöröskereszt

Hírek, közlemények Tisztújítások hajrája!


Tisztújítások hajrája!

E-mail Nyomtatás PDF

A területi tisztújítások végéhez közeledünk, lassan minden Pest megyei területen ünnepelhetjük az újonnan megválasztott elnököket, vezetőségi tagokat és küldötteket.

Múlt héten két tisztújítási ünnepséget is tartottunk: sikeres közgyűlést tudhat már magáénak a váci és a dabasi központú egységünk is.

A tisztújítás tapsa Vácon!

Gratulálunk Bábik Györgyné megválasztott területi elnöknek, aki megyei küldöttként is képviselheti a 7. számú (Vác) területi vöröskereszteseket! "E jeles alkalomból dr. Tóth Olga, mint "örökös tiszteletbeli elnök" is nagy tapsot kapott, aki a több évtizedes közös munkára emlékezett vissza megható szavaival" - nyilatkozta Fodor Antalné dr. megyei elnökünk. A területen 4 fős vezetőséget választottak.

Rózsás közgyűlés Dabason!

A küldöttgyűlés megkezdése előtt megyei elnök asszony átadta dr. Katona Edit területi elnöknek a megye által adományozott elismerő oklevelet, amelyet a megyei világnapi ünnepség keretében sajnos nem tudott átvenni. Gerzsenyi István megyei igazgató úr pedig egy szál rózsával tisztelgett az elismerés keretében. Azonban a rózsaszál további főszerepet játszott, hiszen Kemenár Lászlóné a Megyei Választási Bizottság elnöke átadta a megbízóleveleket az alapszervezeti tisztújításon választott küldötteknek. Az elmúlt időszak értékelése számszerű adatokban is megvalósult, illetve szóba került a régi "bélyeg rendszer" felélesztésének kérdésköréről: nem keletkeztetne tagsági viszonyt, azonban a fiatal generációt is jobban be lehetne vonni a tevékenységekbe. Az újfent megválasztott elnöknek, dr. Katona Editnek, a négy tagú vezetőségnek és a 3 megyei küldöttnek ezúton gratulálunk és sok sikert kívánunk!

 

R"E:A tegnapi ünnepélyes küldöttgyűlés sikeréhez gratulálunk a területi tisztségviselőknek és kollegináknak!

Módosítás: ( 2016. május 30. hétfő, 16:40 )  

Kövess a Facebookon

Kapcsolódó kép

A MagNet Bank a Magyar Vöröskereszt Pest Megyei Szervezetének Támogatója

IT-Nav Hungary - Webmail
http://www.veradas.hu - Adjon vért Ön is!

Közösségi oldalak


2021 Május 2021  Június
Va Ke Sz Cs Sz
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31

Látogatottság 2010.12.07. óta

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa2188
mod_vvisit_counterTegnap3462
mod_vvisit_counterA hónapban26278
mod_vvisit_counterÖsszesen6317052