Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Magyar Vöröskereszt   Keresőszolgálat   Véradó Adatbázis   Véradásszervezés   Megyei Szervezetek   Magyar Ifjúsági Vöröskereszt

Hírek, közlemények Vércsepphősök Monoron


Vércsepphősök Monoron

E-mail Nyomtatás PDF

Az évtizedes hagyományoknak megfelelően idén is november utolsó péntekén tartották a monori Véradók Napja ünnepséget a művelődési házban, ahol a helyi hősök, önkéntesek, alapszervezeti tagok és kiemelkedő tisztségviselők is színesítették a programot.

Darázsi Kálmán alpolgármester úr és Fodor Antalné dr. megyei elnök asszony is tisztelettel tette és hálásan köszöntötte a vércsepphősöket, kiemelve a példa értékű emberiességet és önkéntes segítségüket.


Az ünnepség keretén belül Hegyi Fanni, a helyi gimnázium tanulója szavalta el Baranyi Ferenc: Vöröskereszt c. versét, de méltó szavakban éledt meg Kalkuttai Szent Teréz hitvallása az élet himnuszában. Ezt követően sem unatkoztak a résztvevők, hiszen Berentei Péter (az egykori Ki mit tud és Táncdalfesztivál közönségdíjasa) énekelt egy szál harangvirágról és más, közismert és színvonalas dalokkal szórakoztatott mindenkit.

Az ünnepség második részében a sokszoros véradók kitüntetése következett: összesen 36 hős előtt tisztelegtek oklevéllel és szuper ajándékokkal. Nagyszerű alkalom nyílt arra is, hogy a Véradó mozgalomért járó ezüst emlékérem is átadásra kerüljön, melyet Virág Tímea (az Üllői Alapszervezet elnöke) lelkes és eredményes véradásszervezői munkáját ismerte el.

Az ünnepség végén csodás állófogadás fogadott mindenkit, hiszen az önkéntesek szívvel-lélekkel készültek, szendviccsel és sütikkel terített asztalokon, így az ínycsiklandó látvány és a finomságok fogyasztása közben öröm volt a közös beszélgetés.

(További képek megtekintése: IDE kattintva)

Módosítás: ( 2016. november 30. szerda, 13:52 )  

Kövess a Facebookon

Kapcsolódó kép

A MagNet Bank a Magyar Vöröskereszt Pest Megyei Szervezetének Támogatója

IT-Nav Hungary - Webmail
http://www.veradas.hu - Adjon vért Ön is!

Közösségi oldalak


2021 április 2021  Május
Va Ke Sz Cs Sz
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30

Látogatottság 2010.12.07. óta

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa1165
mod_vvisit_counterTegnap3350
mod_vvisit_counterA hónapban84521
mod_vvisit_counterÖsszesen6268352