Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Magyar Vöröskereszt   Keresőszolgálat   Véradó Adatbázis   Véradásszervezés   Megyei Szervezetek   Magyar Ifjúsági Vöröskereszt

Hírek, közlemények Tartós élelmiszer adomány az EngAme jóvoltából


Tartós élelmiszer adomány az EngAme jóvoltából

E-mail Nyomtatás PDF

Ebben a hónapban mintegy 120 kilogrammnyi tartós élelmiszeradománnyal támogatta az EngAme Nemzetközi Oktatási és Tanácsadó Iroda a megyében élő rászorulókat a Magyar Vöröskereszt Pest Megyei Szervezetén keresztül. A lisztet, cukrot, tésztát, rizst és olajat tartalmazó élelmiszercsomagokat a nehéz körülmények között élő családok és egyedül élő idősek részére osztotta ki a Pest Megyei Vöröskereszt.

 

A fiatal, ugyanakkor a hazai oktatási piac legtapasztaltabb nemzetközi tanácsadója májusban kereste fel a megyei szervezetet adományozási szándékával, együttműködési terveivel. A két partner hosszú távú, közös együttműködést tervez.

„Az EngAme mentorprogramokkal és élményalapú kompetenciafejlesztéssel segít magyar fiataloknak felkészülni a külföldi továbbtanulásra, illetve integrálódni a dinamikusan változó világba. Hiszünk abban, hogy ennek fontos alappillére a társadalomtudatosság, társadalmi munka és adakozás. Nem csak karácsonykor! Éppen ezért ha alkalmunk van, önkéntességgel és adományokkal segítünk, ahol tudunk.” – nyilatkozza az EngAme csapata.

A cég felajánlását több, kiskorú gyermeket nevelő család, daganatos és tartós betegségekkel küzdő idős házaspár, gyermekét egyedül nevelő édesanya, valamint nehéz anyagi körülmények között élő embertársunk részére jutották el munkatársain

„A támogatottak hálásan köszönték a csomagokat,  számukra az élelmiszer adomány a legnagyobb segítség, hiszen amikor kifizetik a rezsi számlákat, kiváltják a gyógyszereiket alig marad a mindennapi betevőre pénzük.” – nyilatkozza Körmendi Krisztina, a Pest Megyei Vöröskereszt 5. számú Területi Szervezetének vezetője.

Az EngAme Nemzetközi Oktatási és Tanácsadó Iroda a legnagyobb hazai humanitárius szervezet, a Magyar Vöröskereszt emblematikus tevékenységeinek támogatásában a jövőben is részt vállal, a munka folytatódik.

Módosítás: ( 2014. június 17. kedd, 13:15 )  

Kövess a Facebookon

Kapcsolódó kép

A MagNet Bank a Magyar Vöröskereszt Pest Megyei Szervezetének Támogatója

IT-Nav Hungary - Webmail
http://www.veradas.hu - Adjon vért Ön is!

Közösségi oldalak


2020 December 2021  Január
Va Ke Sz Cs Sz
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Látogatottság 2010.12.07. óta

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa7728
mod_vvisit_counterTegnap3369
mod_vvisit_counterA hónapban13288
mod_vvisit_counterÖsszesen5796583