Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Magyar Vöröskereszt   Keresőszolgálat   Véradó Adatbázis   Véradásszervezés   Megyei Szervezetek   Magyar Ifjúsági Vöröskereszt

Hírek, közlemények Jössz Nekik 1-gyel? – Elindult az 1%-os kampány


Jössz Nekik 1-gyel? – Elindult az 1%-os kampány

E-mail Nyomtatás PDF

Elindult a Magyar Vöröskereszt Pest Megyei Szervezetének 2015. évi 1%-os kampánya. A marketing termékek elkészítésében 4 fotós, 13 önkéntes, 2 hajléktalan kliens, 1 általános iskolai osztály és 3 munkatárs is szerepet vállalt. Az egy százalék felajánlására buzdító kezdeményezés az elkészült média termékek elkészítésével messze nem ért véget: a kampánynak bárki lehet arca, aki „táblát ragad”.

Gőzerővel zajlanak a Pest Megyei Vöröskereszt 1%-os kampányának előkészületei. A négy fotóriporter hallgató Fejti Tímea, Keppel Ákos, Schöff Gergely és Varga Krisztina a budapesti MÚOSZ Bálint György Újságíró Akadémia diákjai, akik önkéntes alapon, térítésmentesen készítették el a szükséges fényképeket.

A kampány szereplői valamennyien vagy a szervezet munkatársai, vagy ifjúsági vöröskeresztes tagok, elkötelezett önkéntesek, véradók, vagy éppen kliensek. A felhívás kedvéért táblát ragadtak, hogy megmutassák: kik is a Pest Megyei Vöröskereszt arcai.

A kampány egyik legfontosabb eleme az üzenet: „Jössz nekik 1-gyel?” Annak az átfogó és komplex feladatrendszernek az ellátásához, amit nap mint nap, teljes odaadással végeznek Szervezetünk munkatársai és önkénteseink, óriási szükségünk van arra a bizonyos „1-re” is. Az Ön, vagy vállalkozása adójának 1%-ra.” – nyilatkozza Gerzsenyi István, megyei igazgató.

A kezdeményezéshez bárki csatlakozhat: a szervezet közösségi portáljáról letölthető a szükséges tábla jpg formátuma, amivel egy közös képet kérnek a kampány szervezői, mely profilképként való használatára buzdítanak 2015. május 20-ig, az adóbevallás határidejéig. A Magyar Vöröskereszt Pest Megyei Szervezetének facebook oldala elérhető az alábbi linken: https://www.facebook.com/mvkpmsz

Fontos változások a személyi jövedelemadó felajánlásával kapcsolatos 2015-ben:

A legjelentősebb változás, hogy a szja 1%-ot felajánló magánszemély rendelkezhet arról, hogy a kedvezményezett elektronikus vagy postai levelezési címéről tájékoztatást kapjon.

Ettől az évtől a rendelkező nyilatkozat formátuma megváltozott, az új nyilatkozat tartalmazza az adózó postai illetve elektronikus levelezési címét, valamint az ezek kiadására vonatkozó hozzájáruló nyilatkozatot. Ezzel a hozzájárulással lehetőséget teremt a felajánló a személyes és közvetlen kommunikációra a kedvezményezettel.

A Magyar Vöröskereszt Pest Megyei Szervezetének adószáma: 19170039-2-13


Kampányképek: galéria

 

Kövess a Facebookon

Kapcsolódó kép

A MagNet Bank a Magyar Vöröskereszt Pest Megyei Szervezetének Támogatója

IT-Nav Hungary - Webmail
http://www.veradas.hu - Adjon vért Ön is!

Közösségi oldalak


2021 Szeptember 2021  Október
Va Ke Sz Cs Sz
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30

Látogatottság 2010.12.07. óta

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa4927
mod_vvisit_counterTegnap14007
mod_vvisit_counterA hónapban216646
mod_vvisit_counterÖsszesen7260732