Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Magyar Vöröskereszt   Keresőszolgálat   Véradó Adatbázis   Véradásszervezés   Megyei Szervezetek   Magyar Ifjúsági Vöröskereszt

Hírek, közlemények Nyárzáró nyáregyházi események


Nyárzáró nyáregyházi események

E-mail Nyomtatás PDF

Bár szeptemberrel kezdetét veszi az ősz és az iskolakezdés, Nyáregyházán nyárzáró eseményekkel: vöröskeresztes táborral és az 5. Nyáregyháza Fesztivállal búcsúztatják a vakációt.

A mozgalmi munkának kétéves hagyománya van a nagyközségben. A helyiek idén második alkalommal szervezik meg gyermektáborukat szeptember első hetében ötven, hátrányos helyzetű általános iskolás táborozóval. A programnak a Magyar Ifjúsági Vöröskereszt májusban avatott bázisiskolája, a Nyáry Pál Általános Iskola ad otthont. A táborozók elsősegély-ismereti bemutatók, kreatív- és kézműves foglalkozások, sportesemények, fogorvosi szűrések, mentálhigiénés ismertetők és drog-prevenciós előadások segítségével ismerhetik meg az egészséges életmód alapjait. A napközis tábor a helyi önkormányzat anyagi támogatásával valósulhat meg, a résztvevők ellátásához a Pest Megyei Vöröskereszt 3. számú Területi Szervezete adományokkal járul hozzá.

A Magyar Vöröskereszt és a Családi Lap által közösen alapított pályázati forrás segítségével a térség legnagyobb, ingyenes, szabadtéri rendezvényének szombati napján is bemutatkozhat a helyi vöröskeresztes alapszervezet. A Közösségfejlesztő Alaprész támogatásával a Nyáregyháza Fesztivál részeként „Bíbor, bársony, vendégség: jobb egy napi egészség!” című egészségnapra invitálnak a szervezők, ahol többek között a táborozó gyerekek által készített salátákkal, egészséges tejtermékek kóstolójával, kézműves feladatokkal és újraélesztési bemutatóval is várják az érdeklődőket, de lesz szűrővizsgálat, esélyegyenlőségi bemutató és tagtoborzás is.

 

Kövess a Facebookon

Kapcsolódó kép

A MagNet Bank a Magyar Vöröskereszt Pest Megyei Szervezetének Támogatója

IT-Nav Hungary - Webmail
http://www.veradas.hu - Adjon vért Ön is!

Közösségi oldalak


2022 Szeptember 2022  Október
Va Ke Sz Cs Sz
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30

Látogatottság 2010.12.07. óta

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa2314
mod_vvisit_counterTegnap4321
mod_vvisit_counterA hónapban265530
mod_vvisit_counterÖsszesen10509921