Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Magyar Vöröskereszt   Keresőszolgálat   Véradó Adatbázis   Véradásszervezés   Megyei Szervezetek   Magyar Ifjúsági Vöröskereszt

Hírek, közlemények Jótékonysági koncert Százhalombattán


Jótékonysági koncert Százhalombattán

E-mail Nyomtatás PDF

A 2016. január 10.-n 7. alkalommal megrendezett újévi Freedom koncert idén harmadik alkalommal egyben jótékonysági koncert is volt. A színvonalas és kitűnő hangulatú koncert szünetében az adakozó kedvű résztvevők pénzadományait a Vöröskereszt százhalombattai intézményei részére ajánlották fel az esemény szervezői.

A Freedom Zenekar majd a Freedom Jazz Quartett szórakoztatta a vendégeket január 10.-én, a százhalombattai Szekeres József Konferencia- és Rendezvényközpontban. A formációk mellett világhírű művészek is bemutatkoztak: Szolnoki Péter, Babos Gyula, Fekete-Kovács Kornél és Szakcsi Lakatos Béla.

A zenei eseményt illusztris vendégek tisztelték meg jelenlétükkel: Ilan Mor, Izrael Állam nagykövete, Lizeth Nawanga Satumbo Pena, az Angolai Köztársaság nagykövete valamint Bóna Zoltán és Tóbiás József országgyűlési képviselők foglaltak helyet a díszvendégek soraiban.

A koncertre látogatók a szünetben helyezhették el adományaikat a kihelyezett perselyekbe, melynek gyűjtési eredményéről rövidesen tájékoztatást ad a koncertsorozat főszervezője Katona Tamás, a Freedom zenekar menedzsere.

Hálásak vagyunk azért, hogy a kiváló zenészek által fémjelzett újévi koncert szervezőinek jótékonysági választása ebben az évben szervezetünkre esett. A felajánlott támogatásból a Hajléktalanokat Ellátó Integrált Intézmény infrastrukturális állapotán szeretnék javítani, ami a fokozott igénybevétel miatt mostanra jelentősen leamortizálódott, a felújításra azonban a rendelkezésünkre álló finanszírozás nem nyújt fedezetet.” – nyilatkozza Gerzsenyi István a Pest Megyei Vöröskereszt megyei igazgatója.

A nagysikerű zenei esemény fővédnöke Vezér Mihály Phd., Százhalombatta város polgármestere volt.

 

Kövess a Facebookon

Kapcsolódó kép

A MagNet Bank a Magyar Vöröskereszt Pest Megyei Szervezetének Támogatója

IT-Nav Hungary - Webmail
http://www.veradas.hu - Adjon vért Ön is!

Közösségi oldalak


2020 Szeptember 2020  Október
Va Ke Sz Cs Sz
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30

Látogatottság 2010.12.07. óta

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa5949
mod_vvisit_counterTegnap4030
mod_vvisit_counterA hónapban100191
mod_vvisit_counterÖsszesen5594769