Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Magyar Vöröskereszt   Keresőszolgálat   Véradó Adatbázis   Véradásszervezés   Megyei Szervezetek   Magyar Ifjúsági Vöröskereszt

Hírek, közlemények Sporttal a jótékonyságért


Sporttal a jótékonyságért

E-mail Nyomtatás PDF

2016. február 27-én hatodik alkalommal rendezték meg a NATO Beszállítói Társasági Tenisztornát dr. Simicskó István a honvédelmi és dr. Pintér Sándor belügyminiszter urak védnöksége alatt.  A sport és a kikapcsolódás mellett, Máté Imre  a Hercules Fiai Honvéd Sportegyesület elnöke, egyben a rendezvény szervezője nagy hangsúlyt fektetett a jótékonyságra is.

A nevezési díjból befolyt összeget a Hercules Fiai Honvéd Sportegyesület a Magyar Vöröskereszt Pest Megyei Szervezete részére ajánlotta fel.

„Az immáron hagyományosnak mondható NATO Beszállítói Társasági Tenisztornának a sportos, egészséges életmód népszerűsítése mellett fontos célkitűzése a társadalmi felelősségvállalás erősítése is, melyet az egyesület karitatív szervezetek támogatásával is szeretne elérni.” – mondta el Máté Imre elnök úr.

A rendezvényen Gerzsenyi István megyei igazgató képviselte Szervezetünket.

„A sportrendezvény kiválóan szervezett volt, a sportolók nagyon jól érezték magukat, és én magam is. Ezen a tenisztornán nem csak a győzelem számított, hanem az is, hogy a sportot szerető, kedvelő amatőr játékosok együtt legyenek és közösen töltsenek el egy jó hangulatú, izgalmakban is bővelkedő napot. Mindezek mellett azonban kiváló lehetőséget nyújtott a rendezvény arra, hogy a megyei szerveztünk által - főként adományszállításra - használt kisbusz javítására gyűjtsünk. A tenisztornán 45 500 forintot sikerült összegyűjteni, amit ezúton is szeretnénk megköszönni a szervezőknek, és további sikeres munkát és jó sportolást kívánunk.”

A rendezvény idén is bizonyította, hogy a mozgás szeretete, valamint az, hogy ezzel másokat is támogathatunk mindennél fontosabb. A résztvevők ugyan fáradtan, de mégis jókedvűen tudtak beszélgetni még a késő esti órákban is, és mindenki együttesen örült a másik sikerének. A szervezők jövőre is ugyanilyen lendülettel és fonákokkal várják a jelentkezőket.

Módosítás: ( 2016. március 08. kedd, 18:51 )  

Kövess a Facebookon

Kapcsolódó kép

A MagNet Bank a Magyar Vöröskereszt Pest Megyei Szervezetének Támogatója

IT-Nav Hungary - Webmail
http://www.veradas.hu - Adjon vért Ön is!

Közösségi oldalak


2020 Szeptember 2020  Október
Va Ke Sz Cs Sz
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30

Látogatottság 2010.12.07. óta

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa1754
mod_vvisit_counterTegnap10367
mod_vvisit_counterA hónapban106363
mod_vvisit_counterÖsszesen5600941