Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Magyar Vöröskereszt   Keresőszolgálat   Véradó Adatbázis   Véradásszervezés   Megyei Szervezetek   Magyar Ifjúsági Vöröskereszt


Káván is bemutatkozott az önkéntes program

E-mail Nyomtatás PDF

 

Június 19-én újabb településen mutatkozott be a „Tegyük együtt!” önkéntes program. A kávai falunapokhoz csatlakozva a Vöröskereszt különféle szűrővizsgálatokkal és az önkéntességet népszerűsítő kiadványokkal, információkkal várta az érdeklődőket.

A Magyar Vöröskereszt Monori Területi Szervezete 2010. június 19-én rendezte meg a „Tegyük együtt!” Program az önkéntesség elterjesztéséért Pest megyében című projekt nyitórendezvényét a kávai falunapokhoz kapcsolódva. A táncbemutatókat, focibajnokságot, bográcsfőzést felvonultató falunapon a Magyar Vöröskereszt területi szervezete is színes programmal várta az érdeklődőket.

„Az Általános Iskola előtt felállított standon véradásra, különféle szűrővizsgálatok elvégzésére (vércukor-, vérnyomás-, csontsűrűség-mérés, szemészet stb.), egészséges életmód tanácsadásra és „étel kóstolásra” is volt lehetőség. Az érdeklődők ezen felül felvilágosítást kaptak önkéntes programunkról is. A nagy érdeklődésnek köszönhetően több civil szervezet és magánszemély regisztrálta magát az Önkéntes Centrumba.” – mondta Polgárné Pintér Erzsébet, a monori Önkéntes Információs Pont munkatársa.

 

A Magyar Vöröskereszt Pest Megyei Szervezete a NIOK Alapítvánnyal közösen vesz részt egy olyan országos, az önkéntességet népszerűsítő programban, mely az önkéntesség szervezett keretét, és annak infrastrukturális hátterét kívánja megteremteni. A program során Dunakeszin Önkéntes Centrumot, vöröskeresztes területi irodáinkban Önkéntes Információs Pontokat alakítottunk ki. Az Önkéntes Centrum és az információs pontok a leendő önkéntesek és a fogadószervezetek egymásra találását segítik, a fogadószervezetek felkutatásában, felkészítésében és az önkéntesség népszerűsítésében vesznek részt.

Az önkéntes lehetőséget keresőket (magánszemélyeket és fogadószervezeteket egyaránt) Monoron a Vöröskereszt területi irodájában, a Bocsaki u. 1. szám alatt várják!

 

A programról bővebb információt itt talál!

Módosítás: ( 2010. június 30. szerda, 14:19 )  

A Magyar Vöröskereszt Pest Megyei Szervezetét a Magyar Élelmiszerbank Egyesület támogatja.

 


Kövess a Facebookon

Kapcsolódó kép

A MagNet Bank a Magyar Vöröskereszt Pest Megyei Szervezetének Támogatója

IT-Nav Hungary - Webmail
http://www.veradas.hu - Adjon vért Ön is!

Közösségi oldalak


2020 Január 2020  Február
Va Ke Sz Cs Sz
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31

Látogatottság 2010.12.07. óta

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa163
mod_vvisit_counterTegnap511
mod_vvisit_counterA hónapban27993
mod_vvisit_counterÖsszesen4694423