Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Magyar Vöröskereszt   Keresőszolgálat   Véradó Adatbázis   Véradásszervezés   Megyei Szervezetek   Magyar Ifjúsági Vöröskereszt


Önkéntesek toborzása a ceglédi Laska Fesztiválon

E-mail Nyomtatás PDF

 

Főzőverseny, bor- és laskakóstolás, koncertek és kirakodóvásár. Három nap a gasztronómia jegyében. A III. Ceglédi Bor- és Laskafesztivál tarka programja mellett a Vöröskereszt területi szervezete is várta a látogatókat.

2010. június 18-19. között került megrendezésre a III. Ceglédi Bor- és Laskafesztivál. A Cegléd étkezési hagyományainak életben tartására létrehozott fesztiválon nemcsak a főzőversenybe nevezettek, hanem a város legjobb szakácsai is laskát főztek. A kondérokkal szemben - a Gubody Parkban -  Cegléd környéki és más tájegységek borászai mutatkoztak be. Itt állt a Vöröskereszt sátra is, ahol a „Tegyük együtt!” Program az önkéntesség elterjesztéséért Pest megyében című projektről is információt kaptak az érdeklődők.

„Pénteken fél óránként esett az eső, ezért nagyon kevesen voltak, de szombaton szerencsére már sokkal többen érdeklődtek a program iránt. Akik odajöttek, mind jó kezdeményezésnek tartották az önkéntes programot. Többen regisztrálták magukat az Önkéntes Centrumba.” – mondta Tölgyessy Attiláné, a ceglédi Önkéntes Információs Pont vezetője.

A Magyar Vöröskereszt Pest Megyei Szervezete a NIOK Alapítvánnyal közösen vesz részt egy olyan országos, az önkéntességet népszerűsítő programban, mely az önkéntesség szervezett keretét, és annak infrastrukturális hátterét kívánja megteremteni. A program során Dunakeszin Önkéntes Centrumot, vöröskeresztes területi irodáinkban Önkéntes Információs Pontokat alakítottunk ki. Az Önkéntes Centrum és az információs pontok a leendő önkéntesek és a fogadószervezetek egymásra találását segítik, a fogadószervezetek felkutatásában, felkészítésében és az önkéntesség népszerűsítésében vesznek részt.

Az önkéntes lehetőséget keresőket (magánszemélyeket és fogadószervezeteket egyaránt) Cegléden a Vöröskereszt területi irodájában, a Dugovics u. 2. szám alatt várják!

 

A programról bővebb információt itt talál!


Módosítás: ( 2010. június 30. szerda, 14:20 )  

A Magyar Vöröskereszt Pest Megyei Szervezetét a Magyar Élelmiszerbank Egyesület támogatja.

 


Kövess a Facebookon

Kapcsolódó kép

A MagNet Bank a Magyar Vöröskereszt Pest Megyei Szervezetének Támogatója

IT-Nav Hungary - Webmail
http://www.veradas.hu - Adjon vért Ön is!

Közösségi oldalak


2020 Január 2020  Február
Va Ke Sz Cs Sz
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31

Látogatottság 2010.12.07. óta

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa163
mod_vvisit_counterTegnap511
mod_vvisit_counterA hónapban27993
mod_vvisit_counterÖsszesen4694423