Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Magyar Vöröskereszt   Keresőszolgálat   Véradó Adatbázis   Véradásszervezés   Megyei Szervezetek   Magyar Ifjúsági Vöröskereszt


Önkéntes programnyitó Nagykátán

E-mail Nyomtatás PDF

 

Rendhagyó módon, egész napos kirándulással egybekötött munkaértekezleten tartotta önkéntes programunk nyitórendezvényét a Magyar Vöröskereszt Nagykáta Területi Szervezete.

2010. június 21-én a nagykátai központhoz tartozó 12 térségi település egykori, jelenlegi és jövőbeni önkénteseinek egész napos kiránduláson mutatták be a „Tegyük együtt!” Program az önkéntesség elterjesztéséért Pest megyében c. programot.

„A nyitórendezvényre autóbuszos kirándulás keretében került sor, ahol kulturális programokban való részvételre is volt lehetőség. A projektről készült szórólapok, információs anyagok, sajtóközlemény bemutatását kötetlen beszélgetések követték a Demjéni Termál Völgyben. A több települést képviselő résztvevők egy nagyon szép és tartalmas napot eltöltve ismerkedtek meg az aktuális vöröskeresztes programokkal, feladatokkal és célkiűzésekkel, a további együttműködés jegyében búcsúzva el egymástól.” – mondta Akantiszné Simon Judit, területi vezető.

 

A Magyar Vöröskereszt Pest Megyei Szervezete a NIOK Alapítvánnyal közösen vesz részt egy olyan országos, az önkéntességet népszerűsítő programban, mely az önkéntesség szervezett keretét, és annak infrastrukturális hátterét kívánja megteremteni. A program során Dunakeszin Önkéntes Centrumot, vöröskeresztes területi irodáinkban Önkéntes Információs Pontokat alakítottunk ki. Az Önkéntes Centrum és az információs pontok a leendő önkéntesek és a fogadószervezetek egymásra találását segítik, a fogadószervezetek felkutatásában, felkészítésében és az önkéntesség népszerűsítésében vesznek részt.

 

Az önkéntes lehetőséget keresőket (magánszemélyeket és fogadószervezeteket egyaránt) Nagykátán a Vöröskereszt területi irodájában, a Dózsa Gy. u. 2. szám alatt várják!

A programról bővebb információt itt talál!

 

A Magyar Vöröskereszt Pest Megyei Szervezetét a Magyar Élelmiszerbank Egyesület támogatja.

 


Kövess a Facebookon

Kapcsolódó kép

A MagNet Bank a Magyar Vöröskereszt Pest Megyei Szervezetének Támogatója

IT-Nav Hungary - Webmail
http://www.veradas.hu - Adjon vért Ön is!

Közösségi oldalak


2020 Január 2020  Február
Va Ke Sz Cs Sz
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31

Látogatottság 2010.12.07. óta

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa163
mod_vvisit_counterTegnap511
mod_vvisit_counterA hónapban27993
mod_vvisit_counterÖsszesen4694423