Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Magyar Vöröskereszt   Keresőszolgálat   Véradó Adatbázis   Véradásszervezés   Megyei Szervezetek   Magyar Ifjúsági Vöröskereszt


Önkénteseket köszöntöttek Szigetszentmiklóson

E-mail Nyomtatás PDF

Ünnepi vacsorával köszöntötte önkénteseit, véradóit és adományozóit a Magyar Vöröskereszt Szigetszentmiklós – Ráckeve Területi Szervezete. Az este remek hangulatáról Kadlott Károly gondoskodott, és még a Vöröskereszt „Tegyük együtt” önkéntes programja is bemutatkozott.

Az önkéntesség eszméje ugyan csak egy a Vöröskereszt hét alapelve közül, az Önkéntesek Nemzetközi Napjának előestéjén mégis ez volt a legfontosabb. December 4-én este, a szigetszentmiklósi Fuvaros Étteremben köszönte meg a Magyar Vöröskereszt Szigetszentmiklós – Ráckeve Területi Szervezet vezetősége önkéntes véradói elkötelezettségét, önkéntes segítői munkáját, és az adakozó cégek képviselőinek az egész éves adományokat.

A vacsorán köszöntőt mondott Dr. Zelen Béla, a Magyar Vöröskereszt Pest Megyei Szervezetének elnöke és dr. Fodor Antalné, Szigetszentmiklós alpolgármestere. Zoltán Istvánné, a Vöröskereszt Szigetszentmiklós – Ráckeve Területi Szervezetének vezetője személyesen köszöntötte az önkénteseket, és kitüntetést adott át 12 önkéntes véradónak.

A rendezvényen helyi civil szervezetek képviselői is jelen voltak, akiknek Zoltán Istvánné részletesen bemutatta a Vöröskereszt „Tegyük együtt!” önkéntes programját. A 2010-ben indult program legfőbb célja az önkéntesség népszerűsítésén túl egy olyan megyei önkéntes hálózat létrehozása, amely segíti az önkéntesek és az őket fogadó szervezetek egymásra találását. A program iránt érdeklődőket és az önkéntes lehetőséget keresőket (magánszemélyeket és fogadószervezeteket egyaránt) Szigetszentmiklóson a Vöröskereszt területi irodájában, a Gyári út 7/c szám alatt várják!

Módosítás: ( 2010. december 12. vasárnap, 22:21 )  

A Magyar Vöröskereszt Pest Megyei Szervezetét a Magyar Élelmiszerbank Egyesület támogatja.

 


Kövess a Facebookon

Kapcsolódó kép

A MagNet Bank a Magyar Vöröskereszt Pest Megyei Szervezetének Támogatója

IT-Nav Hungary - Webmail
http://www.veradas.hu - Adjon vért Ön is!

Közösségi oldalak


2020 Január 2020  Február
Va Ke Sz Cs Sz
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31

Látogatottság 2010.12.07. óta

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa163
mod_vvisit_counterTegnap511
mod_vvisit_counterA hónapban27993
mod_vvisit_counterÖsszesen4694423