Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Magyar Vöröskereszt   Keresőszolgálat   Véradó Adatbázis   Véradásszervezés   Megyei Szervezetek   Magyar Ifjúsági Vöröskereszt

Elsősegélynyújtás Hírek Országos Csecsemőgondozási Verseny - Jól szerepelt a Pest Megyei csapat


Országos Csecsemőgondozási Verseny - Jól szerepelt a Pest Megyei csapat

E-mail Nyomtatás PDF

Miskolcon rendezte meg idei Csecsemőgondozási versenyét a Magyar Vöröskereszt immár XIV. alkalommal. A szervezet családi életre nevelés területén betöltött szerepéből adódóan, az emberi segítőkészség, a humanitárius szemlélet terjesztése céljából, a gyermekek és fiatalok elméleti tudásának és gyakorlati ismereteinek fejlesztése érdekében, minden évben megrendezi felmenő rendszerű csecsemőgondozási vetélkedőjét.

A megmérettetés célja a gyermekek és fiatalok – csecsemő-, és kisdedgondozási - elméleti tudásának, gyakorlati ismereteinek fejlesztése, a résztvevők szülői szerepre való felkészítése. A versenysorozaton a csapatok a csecsemő- és kisdedgondozás területén megszerzett elméleti és gyakorlati tudásukról adnak számot. Az idei Országos Csecsemőgondozási Verseny döntőjén, Miskolcon  19 általános iskolai és 16 középiskolai csapat vett részt. A megmérettetésen Pest megyét a korábbi területi majd megyei döntőkből tovább jutó csapatok képviselték. Általános iskolai kategóriában a dunakeszi Fazekas Mihály Általános Iskola az elérhető 375 pontból 252 ponttal szerezte meg az 5. helyet. Csík Borbála, Galambos Adrien és Szigeti Zita már a megyei döntőn is bizonyították a csecsemő- és kisdedgondozás területén megszerzett magas szintű elméleti és gyakorlati tudásukat.

Köszönjük Bobál Attiláné, Bea védőnőnek, és Szabóné Pethő Emőke tanárelnök felkészítő munkájukat, melynek köszönhetően csapatunk dicsőséget szerzett az országos rendezvényen!

Szívből gratulálunk a szép eredményhez!

 

Kövess a Facebookon

Kapcsolódó kép

A MagNet Bank a Magyar Vöröskereszt Pest Megyei Szervezetének Támogatója

IT-Nav Hungary - Webmail
http://www.veradas.hu - Adjon vért Ön is!

Közösségi oldalak


2020 Augusztus 2020  Szeptember
Va Ke Sz Cs Sz
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31

Látogatottság 2010.12.07. óta

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa1331
mod_vvisit_counterTegnap6937
mod_vvisit_counterA hónapban26148
mod_vvisit_counterÖsszesen5406725